Om oss

Vårt familjeföretag Österlens Hästtransportcenter AB startade 1992 på gården i Löderup. Företaget består av Viktor som jobbar med försäljning och kundkontakter runt om i Sverige, Per-Göran som servar och bokför, Carina lite av varje och Charlotte kommer ni träffa på mässor vi besöker.

På gården finns också hästar. Dessa är tävlingshästar i hoppning och dressyr.
Ni som besöker oss får också träffa Zelda, en welsh corgi pembroke. Ezzie tillbringar vardagarna här. Hon är en finsk lapphund.

Vår huvudsakliga inriktning är försäljning av hästtransporter och släpvagnar. Vi satsar på Europas absolut bästa vagnar: Cheval Liberté, Humbaur och Debon.
B-kortslastbilar finns för försäljning av märket Nuyts.

Varmt välkomna till oss på Österlens Hästtransportcenter, här hittar du mycket att välja mellan.

Hästlastbil - Nuyts

Vi importerar Nuyts från Holland. Oftast har vi ett par stycken hemma som du kan kolla på eller köpa förstås. De finns för 3 eller 5 personer. Modellerna Stuteri eller V-galler är båda mycket populära.

Humbaur - Kvalité när den är som bäst!

Vi har alltid ett stort lager av tyska Humbaurs hästtransporter med hög kvalité. Välkomna till oss för att hitta en modell som passar dig.

Vårt sortiment av Humbaurvagnar.

Cheval Liberté

För 10:e året i rad toppar Cheval Liberté som Sveriges mest sålda vagn (2010-2020). Har du svårt att välja vilken Cheval? Kom till oss så hjälper vi dig! Vi har de flesta modellerna hemma. Cheval Liberté är Sveriges prisvänligaste vagn med snygg design och bra kvalité!

Våra hästtransporter från Cheval Liberté.

Vi fixar de mesta till dig!

Söker du efter släpvagn? Vi har marknadens bästa från Humbaur och Debon. Allt inom tippsläp, maskinsläp, skåpsläp eller flaksläp finns i vårt sortiment.
Vi kan även bygga ditt skåpsläp precis enligt dina önskemål.
Välkomna till oss på Österlens Hästtransportcenter.

Släpvagnar till försäljning.

Gilla oss på Facebook och följ oss på Instagram

Vill du ta del av nyheter och erbjudanden som vi publicerar på vår sida på Facebook? Gilla Österlens Hästtransportcenter så missar du inget! På Instagram hittar du oss: osterlens_hasttransporter. Använd gärna vår hashtag #Österlenshästtransportcenter på facebook och Instagram.