Om oss

Vårt familjeföretag Österlens Hästtransporcenter startade 1992 på gården i Löderup. Familjen Gunnarsson består av Per-Göran som sköter; säljer, servar och bokför, Viktor jobbar med försäljning och kundkontakter. Carina lite av varje.

På gården finns också sju hästar. Tre av dessa är tävlingshästar i hoppning och
vi bedriver avel i liten skala av ridponnyer. Ni som besöker oss får också träffa våra trevliga finska lapphundar.

Vår huvudsakliga inriktning är försäljning och uthyrning av hästtransporter. B-kortslastbilar finns för försäljning. Vi satsar på Europas absolut bästa vagnar: Humbaur och Cheval Liberté. Ombud som bedriver korttidsuthyrning finns på flera olika ställen i södra Sverige. Vi söker fler uthyrare och ombud. Du har kanske ridskola, ridsportbutik eller ett allmänt intresse av ridsporten och ett bra läge.

Hitta hit

Du är alltid välkommen att komma och besöka oss. Berätta era behov så presenterar vi det bästa förslaget till dig!

Du hittar vägbeskrivning här: karta på hitta.se

Humbaur - Kvalité när den är som bäst!

Vi har alltid ett stort lager på Humbaurs hästtransporter. Idag är Humbaur det märket som ökar mest i Sverige. Välkomna till oss för bilda din egen uppfattning!

Vårt sortiment av Humbaurvagnar.

Cheval Liberté

För 5.e året i rad toppar Cheval Liberté som Sveriges mest sålda vagn. (2010-2015) Har du svårt att välja vilken Cheval? Kom till oss så hjälper vi dig! Vi har de flesta modeller hemma. Cheval Liberté är Sveriges prisvänligaste vagn med snygg design och bra kvalité!

Våra hästtransporter från Cheval Liberté.

Vi fixar de mesta till dig!

Söker du efter tippsläp? Vi har marknadens bästa tipp från tyska Humbaur, gäller våra tre lagermodeller. Inom kort presenterar vi en ny modell av tippsläp, Humbaur HUK!!
Välkomna till oss på Österlens HTC vi har en deal som passar alla!

Släpvagnar till försäljning.

Gilla oss på Facebook

Vill du ta del av nyheter och erbjudanden som vi publicerar på vår sida på Facebook? Gilla Österlens Hästtransportcenter så missar du inget!