Kontakt

Besöksadress
Tjugovägen 196
271 77 Löderup

E-mail
info [ a t ] osterlenshtc [ d o t ] se
viktor [ a t ] osterlenshtc [ d o t ] se
pg [ a t ] osterlenshtc [ d o t ] se

Telefon
Viktor: 073-68 10 287
Per Göran: 070-528 24 06

Öppettider:
Vardagar 7.30 - 17.00
Lördagar 9:00 - 15.00
Söndagar stängt


Hitta hit

Google Map eller Kartor: skriv in Österlens Hästtransportcenter

Kommer du från Malmö E65/Ystadhållet ta ringleden runt Ystad mot Simrishamn, kör 12 km sen t.h mot Löderup 7 km. Efter kyrkan i Löderup sväng höger. Kör 500 m söderut på Norra Strandbadsvägen, ta till höger på en grusväg (skyltat). Efter 700 m är du framme.

Från Kristianstad/Höör/Tomelillahållet kör du genom Bollerup. I Hannas t.v mot Simrishamn, efter 300 m t.h mot Löderup. Kör vidare genom Löderups by fram till 4-vägskorset efter skolan. Kör rakt fram 500 m på Norra Strandbadsvägen, ta till höger på en grusväg (skyltat). Efter 700 m är du framme.

Om oss

Vårt familjeföretag Österlens Hästtransportcenter AB startade 1992 på gården i Löderup. Företaget består av Viktor som jobbar med försäljning och kundkontakter runt om i Sverige, Per-Göran som bokför, Sven som arbetar i verkstaden och Carina lite av varje.

På gården finns också två hästar. Viktors halvblod Daisy och Carinas haflinger Samy.
Ni kanske får träffa Ezzie som är en finsk lapphund eller Lettie som är en labrador.

Vår huvudsakliga inriktning är försäljning av hästtransporter och släpvagnar. Vi satsar på Europas absolut bästa vagnar: Cheval Liberté, Humbaur och Debon.

Varmt välkomna till oss på Österlens Hästtransportcenter, här hittar du mycket att välja mellan.

Hästlastbil - Nuyts

Vi importerar Nuyts från Holland. Oftast har vi ett par stycken hemma som du kan kolla på eller köpa förstås. De finns för 3 eller 5 personer. Modellerna Stuteri eller V-galler är båda mycket populära.

Humbaur - Kvalité när den är som bäst!

Vi har alltid ett stort lager av tyska Humbaurs hästtransporter med hög kvalité. Välkomna till oss för att hitta en modell som passar dig.

Vårt sortiment av Humbaurvagnar.

Cheval Liberté

För 10:e året i rad toppar Cheval Liberté som Sveriges mest sålda vagn (2010-2020). Har du svårt att välja vilken Cheval? Kom till oss så hjälper vi dig! Vi har de flesta modellerna hemma. Cheval Liberté är Sveriges prisvänligaste vagn med snygg design och bra kvalité!

Våra hästtransporter från Cheval Liberté.

Vi fixar de mesta till dig!

Söker du efter släpvagn? Vi har marknadens bästa från Humbaur och Debon. Allt inom tippsläp, maskinsläp, skåpsläp eller flaksläp finns i vårt sortiment.
Vi kan även bygga ditt skåpsläp precis enligt dina önskemål.
Välkomna till oss på Österlens Hästtransportcenter.

Släpvagnar till försäljning.

Gilla oss på Facebook och följ oss på Instagram

Vill du ta del av nyheter och erbjudanden som vi publicerar på vår sida på Facebook? Gilla Österlens Hästtransportcenter så missar du inget! På Instagram hittar du oss: osterlens_hasttransporter. Använd gärna vår hashtag #Österlenshästtransportcenter på facebook och Instagram.